Tilbake til hverdagen og samlet flokk.

Ferien uten hund er tilbakelagt og Nemo er hjemme igjen etter ni dager på kennel. Han har det fint der, det vet vi av erfaring, men det er stopper oss ikke fra å savne han.

Første gang vi hadde han der, var velkomsthilsen svært voldsom, for å si det mildt. Uttrykket hoppende glad, tok han til nye høyder. Igår da vi kom og hentet han, var det normal gjensynsglede, av typen når vi kommer hjem etter noen timer. Og det var så bra, det gjorde meg så glad fordi et bedre tegn på at han har hatt det fint, kunne jeg ikke ønsket meg. Forskjellen fra denne gangen og forrige gang, var at nå hadde han spist normalt. Det var ingen kilo som manglet.

Det tok noen timer før han "landet" i går, etter han kom hjem. Alle lekene skulle lekes med, alle teppene på gulvet måtte han rulle seg på og alle rom måtte sjekkes og snuses på. Kveldsturen var det han som ledet an, i full fres fremover. Men nå er hverdagen tilbake (fremdeles ferie men ingen reiser) og nye og gamle utfordringer skal tas tak i, med også plass til mye lek og moro. Og vi skal ta en online-kurs i lydighet de neste seks ukene, hvor det er mange oppgaver som vi skal igjennom. Det blir helt sikkert gøy og lærerikt.

  

God søndag til firbente og tobente:-)

#hund #hundeeier #blandinsgrase #blandingshund #bordercollie #engelsksetter #rottweiler #schæferhund #familiehund #kennel #hundekennel #familiehund #kjæredyr #husdyr

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Janniche

Janniche

42, Oslo

Flokkleder for en herlig blandingshund, og med stor interesse for hundepsykologi.

Kategorier

Arkiv

hits